Pashamuna Sun-Maidin tapaan

Vapise töhnämuna, pääsiäisen (ja miksei koko kevään) trendikkäin ja maukkain herkku on Peggyn helppo- ja nopeatekoinen pashamuna! NAM!

10 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Pashamunat:

  • 4 kpl isoja suklaamunia
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 dl vispikermaa
  • 1 tl raastettua (luomu) sitruunankuorta
  • 1/2 dl Sun-Maid rusinoita
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

  1. Leikkaa terävällä veitsellä suklaamunista ”hattu” irti ja ota sisällä oleva muovinen yllätys pois.
  2. Asettele suklaamuna kuppiin/tarjoiluastiaan ja nosta kylmään odottamaan.
  3. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi.
  4. Raasta huuhdeltu sitruunan kuori.
  5. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Siirrä seos pursotinpussiin ja täytä suklaamunat.
  6. Raasta ja koristele jäljelle jääneestä suklaasta hippuja pashan päälle.
  7. Säilytä jääkaapissa, jos et tarjoile jälkiruokaa heti.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.