Maidottomat manteli-mustikkapannukakut

Pannukakkukestit ovat yhdessäoloa parhaimmillaan. Nämä vegaaniset manteli-mustikkapannukakut sopivat aamupalapöytään, brunssille tai puhtaasti herkutteluun – ja maistuvat ihan kaikille!

Helppo

Valmistusaineet

  • 2,4 dl Hungry Chef 00 pizzajauhoja
  • 2 rkl sokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa
  • ½ tl suola
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1,8 dl mantelimaitojuomaa
  • tuoreita mustikoita

Valmistusohje

  1. Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, ruokasooda, vaniljasokeri ja suola.
  2. Lisää joukkoon kasvimaitojuoma ja sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Paista kookosöljyssä kuumalla pannulla haluamasi kokoisia pannukakkuja. Käännä pannukakut heti, kun se on mahdollista, jotta lopputuloksena on kuohkeita pannareita.

Tarjoile lämpimänä ja tuoreiden mustikoiden kanssa!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.