Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 1.2.2022 ja päättyy 4.2.2022 klo 13.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yhdistykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Dole Suomen (@dolesuomi) Instagramissa sekä Facebook-sivulla kommentoimalla arvontakuvan alle ja seuraamalla Instagramissa @dolesuomi tai Dole Suomen tiliä Facebookissa.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kampanjan loputtua arvotaan kaksi tuotepakettia (1 kpl Instagram-tilillä ja 1 kpl Facebook-tilillä) joiden sisältö voi vaihdella jonkin verran, mutta ainakin Dolen tuotteita löytyy paketista. Yhden paketin arvo on n. 15 €. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramissa ja Facebookissa yksityisviestillä. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Järjestäjä ei kustanna matkakuluja. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.