Aina parhaat raaka-aineet ja ainesosat

Kun tarvitset mitä tahansa elintarviketeollisuuden eri tarpeisiin, ota yhteyttä teollisuusmyyntiimme! Siianmädistä ananakseen ja kaikkea siltä väliltä.

Palveluksessasi!

Lejoksen teollisuusmyynti palvelee kaikissa raaka-ainetarpeissa. Autamme myös tuotekehittelyssä tarvittaessa! Paula + Lejostiimi palvelee.

Ota yhteyttä myyntipäällikkö Paula Partanen:
0505690160
paula.partanen@lejos.fi

Ihmehedelmä luumu

Hedelmäistä makeutta ja kosteutta sokerin ja rasvan sijaan.

Luumu on luontainen makeuttaja. Hedelmän sisältämän sorbitolin johdosta luumu maistuu luontaisesti makealle ja korostaa leivonnaisen muita makuja. Luumun glykeeminen indeksi on vain 29, kun esimerkiksi valkoisen sokerin GI on peräti 94, ja rusinan 64. Lisäämällä luumua leivonnaisiin sokerin määrää voi pudottaa huoletta jopa 30 prosenttia.

Luumua voi käyttää myös rasvan korvikkeena. Luumupyree toimii voin tai öljyn sijaan erinomaisena seoksen silottajana ja kosteudensitojana. Rasvan voi korvata puoliksi tai jopa kokonaan esimerkiksi brownieissa, piparkakuissa, cookieissa ja patukoissa. Lopputuotteen kalorimäärä putoaa merkittävästi, kun hedelmä- ja kuitupitoisuus sen sijaan nousee selvästi.

Luumun luontainen kyky sitoa kosteutta antaa leivonnaisille uskomatonta pehmeyttä ja jäntevää purutuntumaa. Luumun antioksidantit pidentävät leivän säilyvyysaikaa jopa kolmella päivällä estäen muiden aineiden härskiintymistä. Luumun sorbitoli sitoo kosteutta ja pitää leivonnaiset mukavan pehmeinä päiväkausia. Luumu auttaa myös gluteenittomassa leivonnassa sitoen ainekset toisiinsa paremmaksi massaksi.